SQ lab grips Stuby Short (voor Rohloff)

SQ lab grips Stuby Short (voor Rohloff)

Vanaf € 46,95

Productomschrijving

Video Product

Video Product

Productomschrijving

SQ lab Grips Stuby Short (voor fietsen met Rohloff)
Hét handvat van SQlab met bar-ends

SQlab behoeft volgens ons geen nadere introductie. Het merk komt met zijn concepten, zadelbreedtes, getrapte zadels en de actieve demping al jaren als succesvolste merk uit de bus in de zadeltests van de Duitse vakbladen. Sinds enige jaren leggen zij zich met alle ergonomische kennis ook toe op handgrepen. Wij hebben de handvatten uitgekozen die het meest geschikt zijn voor de trekkingfiets. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten rubber al gelang naar de behoefte van het comfort van de hand.

Over de Stuby Grips
De Stuby grips van SQlab zijn het alternatief voor de Innerbarends van hetzelfde merk. Waar de Innerbarends vooral prettig zijn op lange, rechte stukken, merk je het voordeel van de Stuby Grips tijdens het klimmen. Je kunt daarmee namelijk meer kracht op het pedaal kan zitten door aan de bar-ends te trekken. Dat geldt zowel voor de houding waarin je op het zadel blijft zitten als wanneer je uit het zadel komt tijdens het klimmen.

Dat wil niet zeggen dat de Stuby grips niet ook heel prettig zijn op de rechte stukken. Ook dan wordt de druk op de hand, nek en schouders verminderd door gebruik te maken van de bar ends.

Door de vorm van de Stuby grips kunnen de bar-ends op verschillende manieren worden vastgepakt, voor zowel een rechte positie van de rug als een iets sportievere (meer voorovergebogen) houding.

De Stuby Grips Short zijn geschikt voor fietsen met een Rohloffnaaf  (& Alfine en Nexus-naaf) en bestaan uit 1 korte en 1 lange handgreep.

Ergonomie die past. Verschillende maten. 
Vasthouden, sturen en remmen zijn de belangrijkste functies van de greep - en die moet bovendien comfortabel zijn. Alleen een greep die perfect in de hand past voldoet daaraan. Daarom zijn er SQlab handgrepen in verschillende diameter (maat S/M/L). Via het SQlab meetsysteem voor handgrepen kan de juiste maat worden bepaald.

Alles op een rij:
•  Verkrijgbare maten: S, M, L
•  Wordt geleverd per set van 2 handvatten (1 lange en 1 korte)
•  Geschikt voor Trekking/Stad/Comfort
•  Lengte in cm: 15,5 (links), 9,2 (rechts)
•  Gewicht: 245 gram (S), 271 gram (M), 296 gram (L)
•  Omvang: ca.: 10 cm (S), 10,5 cm (M), 11 cm (L)

Alle kenmerken op een rij

Alle kenmerken op een rij
Artikelnummer 703860
EAN / ISBN 4260086852702

Reviews

Schrijf uw eigen review

Plaats een reviewSQ lab grips Stuby Short (voor Rohloff)
Laat anderen zien hoe mooi uw route/product is en plaats maximaal 4 foto’s.(Toegestane bestanden: .jpg en .png)
Foto’s graag in één keer tegelijkertijd uploaden
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!