SQ lab grips Stuby

SQ lab grips Stuby

Vanaf € 46,95

Productomschrijving

Video Product

Video Product

Productomschrijving

SQ lab Grips Stuby
Hét handvat van SQlab met bar-ends

SQlab behoeft volgens ons geen nadere introductie. Het merk komt met zijn concepten, zadelbreedtes, getrapte zadels en de actieve demping al jaren als succesvolste merk uit de bus in de zadeltests van de Duitse vakbladen. Sinds enige jaren leggen zij zich met alle ergonomische kennis ook toe op handgrepen. Wij hebben de handvatten uitgekozen die het meest geschikt zijn voor de trekkingfiets. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten rubber al gelang naar de behoefte van het comfort van de hand.

Over de Stuby Grips
De Stuby grips van SQlab zijn het alternatief voor de Innerbarends van hetzelfde merk. Waar de Innerbarends vooral prettig zijn op lange, rechte stukken, merk je het voordeel van de Stuby Grips tijdens het klimmen. Je kunt daarmee namelijk meer kracht op de pedalen zetten door aan de bar-ends te trekken. Dat geldt zowel voor de houding waarin je op het zadel blijft zitten als wanneer je uit het zadel komt tijdens het klimmen.

Dat wil niet zeggen dat de Stuby grips niet ook heel prettig zijn op de rechte stukken. Ook dan wordt de druk op de hand, nek en schouders verminderd door gebruik te maken van de bar ends.

Door de vorm van de Stuby grips kunnen de bar-ends op verschillende manieren worden vastgepakt, voor zowel een rechte positie van de rug als een iets sportievere (meer voorovergebogen) houding.

Ergonomie die past. Verschillende maten. 
Vasthouden, sturen en remmen zijn de belangrijkste functies van de greep - en die moet bovendien comfortabel zijn. Alleen een greep die perfect in de hand past voldoet daaraan. Daarom zijn er SQlab handgrepen in verschillende diameter (maat S/M/L). Via het SQlab meetsysteem voor handgrepen kan de juiste maat worden bepaald.

Heeft u een fiets met een Rohloffnaaf? Kies dan voor de 'SQ lab grips Stuby Short (voor Rohloffnaaf)', zie hieronder bij 'andere producten die mogelijk iets voor u zijn'.

Alles op een rij:
•  Verkrijgbare maten: S, M, L
•  Wordt geleverd per set van 2 handvatten
•  Geschikt voor Trekking/Stad/Comfort
•  Lengte in cm: 15,5
•  Gewicht: 268, 284, 328 gram
•  Omvang: ca.: 10 cm (S), 10,5 cm (M), 11 cm (L)

Alle kenmerken op een rij

Alle kenmerken op een rij
Artikelnummer 703859
EAN / ISBN 4260086852672

Reviews

Schrijf uw eigen review

Plaats een reviewSQ lab grips Stuby
Laat anderen zien hoe mooi uw route/product is en plaats maximaal 4 foto’s.(Toegestane bestanden: .jpg en .png)
Foto’s graag in één keer tegelijkertijd uploaden
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!