Fisio Gel Men

Fisio Gel Men

Vanaf € 49,95

Productomschrijving

Video Product

Productomschrijving

Terry Fisio Gel Heren

Terry heeft zadels voor 5 categorieën: Race, Sport, Fitness, Touring en de Stad. De zadels die wij geselecteerd hebben zijn uiteraard afkomstig uit de Touringserie en uitermate geschikt voor ons vakantiefietsers. Het licht sportieve type zeg maar, waarbij de zitpositie licht voorovergebogen is. Wij als vakantiefietsers willen immers vooral goed om ons heen kijken. De belasting zal dan ook voor een groot deel op onze zitbeenderen rusten. Middels de wat bredere achterkant wordt de druk hier beter verdeeld dan bij een smallere achterkant. Het slanke ontwerp in het midden en de zadelneus zorgt dat op een prettige manier van zitpositie kan worden gewisseld.

Alle Terry Touringzadels werken met het 3-zone comfort principe. Deze drie verschillende comfortzones zorgen ervoor dat de ontlasting van het genitale gebied zo groot mogelijk is. Dit terwijl de drukverdeling goed is en er een prima ondersteuning is voor uw zitbotjes. De Fisio Gel is het prima basismodel uit deze serie, geschikt voor degenen die dagafstanden tot een kilometer of 50 maken. Het zadeldek van de Fisio Gel is gemaakt van WeatherMax DuraSilk en verder zorgt het ErgoFoam in combinatie met het ComfortGel voor genoeg demping zonder stabiliteit te verliezen.

Verschil met de Fisio Flex Gel
Het grootste verschil voor ons is het ontbreken van de BASF-Dempers. Deze zorgen voor meer comfort op langere tochten. Het zijn eigenlijk schokdempers. De microcel-dempingselementen veren gemakkelijk in, zijn extreem duurzaam en kunnen tot 75% van hun hoogte worden samengedrukt. Daarnaast beschikt de Fisio Gel niet over een geïntegreerde QuickClick-houder om zadeltassen die gebruik maken van dat systeem te bevestigen.

2 Maten afhankelijk van de afstand tussen uw zitbotjes:
Afstand tussen zitbotjes 9-12 cm: Fisio Gel Standaard
Afstand tussen zitbotjes 12-15 cm: Fisio Gel MAX 

We hebben een handig setje om de afstand tussen uw zitbotjes te bepalen.

Een fietszadel kopen
Bijna niets is zo persoonlijk als een zadel kopen. We hebben hiervoor één en ander voor u op een rij gezet. Klik HIER

Eigenschappen:
Afmetingen: L: ca. 260 mm / B: ca. 170 mm
Grootte: 9-12 cm of 12-15 cm (Max)
Zadeldek
: WeatherMax DuraSilk ®
Binnenkant: ErgoFoam schuim, ComfortGel
Zadelrails: Licht koolstofstaal zwart

Geld teruggarantie 30 dagen
Terry is zo overtuigd van hun zadels dat zij een extra goed verkoopargument hebben verzonnen: 30 dagen geld-teruggarantie
U kunt het zadel tot 30 dagen zonder risico uitproberen. Bent u daarna ontevreden, dan kan het onbeschadigde zadel teruggebracht worden of worden teruggestuurd (portokosten voor klant). Hierbij moet ook de originele verpakking onbeschadigd worden meegezonden, net als de factuur/bestelbevestiging.

Meer uitleg van Terry-site
Zeer heldere info en uitleg over de specifieke kenmerken van Terry-zadels vindt u op hun eigen site. Klik hier.

Het merk Terry
Terry komt uit Duitsland. Zij houden zich al sinds 1994 op een wetenschappelijke manier bezig met het thema zadels. Ze zijn pioniers op het gebied van ergonomische fietszadels en beschikken over omvangrijke kennis en ervaring om de zitstress te verminderen. De ontwikkeling van Terry-zadels wordt al jaren wetenschappelijk en medisch begeleid door sportergonoom Dr. Tofaute en uroloog Dr. Niekerken. Met de wetenschappelijk benadering liep Terry altijd voorop
Voor de prijs die u betaalt heeft u een prima fietsvakantiezadel.

Alle kenmerken op een rij

Alle kenmerken op een rij
Artikelnummer 701807
EAN / ISBN 4260477064110

Reviews

Schrijf uw eigen review

Plaats een reviewFisio Gel Men
Laat anderen zien hoe mooi uw route/product is en plaats maximaal 4 foto’s.(Toegestane bestanden: .jpg en .png)
Foto’s graag in één keer tegelijkertijd uploaden
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!