Fisio Flex Gel Men

Fisio Flex Gel Men

Vanaf € 59,95

Productomschrijving

Video Product

Productomschrijving

Terry Fisio Flex Gel Heren

Terry heeft zadels voor 5 categorieën: Race, Sport, Fitness, Touring en de Stad. De zadels die wij geselecteerd hebben zijn uiteraard afkomstig uit de Touringserie en uitermate geschikt voor ons vakantiefietsers. Het licht sportieve type zeg maar, waarbij de zitpositie licht voorovergebogen is. Wij als vakantiefietsers willen immers vooral goed om ons heen kijken. De belasting zal dan ook voor een groot deel op onze zitbeenderen rusten. Middels de wat bredere achterkant wordt de druk hier beter verdeeld dan bij een smallere achterkant. Het slanke ontwerp in het midden en de zadelneus zorgt dat op een prettige manier van zitpositie kan worden gewisseld.

Alle Terry Touringzadels werken met het 3-zone comfort principe. Deze drie verschillende comfortzones zorgen ervoor dat de ontlasting van het genitale gebied zo groot mogelijk is. Dit terwijl de drukverdeling goed is en er een prima ondersteuning is voor uw zitbotjes. Verder is het Fisio Flex Gel zadel voorzien van BASF-Dempers. Deze zorgen voor meer comfort op langere tochten en geven een effectieve rugbescherming. Het zadeldek van de Fisio Flex Gel is gemaakt van WeatherMax DuraSilk en verder zorgt het ErgoFoam in combinatie met het ComfortGel voor genoeg demping zonder stabiliteit te verliezen.

Verschil met de Fisio Gel
De Fisio Flex Gel is hetzelfde als de Fisio Gel met als belangrijk verschil de toevoeging van de BASF-Dempers. Deze zorgen voor meer comfort op langere tochten. Het zijn eigenlijk schokdempers. De microcel-dempingselementen veren gemakkelijk in, zijn extreem duurzaam en kunnen tot 75% van hun hoogte worden samengedrukt. Om het even concreet te maken: fietst u vaak dagafstanden van 50 km of meer, dan gaat u zeker profijt hebben van deze dempers. Daarnaast beschikt de Fisio Flex Gel over een houder voor zadeltassen van het Quick Click systeem.

2 Maten afhankelijk van de afstand tussen uw zitbotjes:
Afstand tussen zitbotjes 9-12 cm: Fisio Flex Gel Standaard
Afstand tussen zitbotjes 12-15 cm: Fisio Flex Gel MAX

We hebben een handig setje om de afstand tussen uw zitbotjes te bepalen.

Een fietszadel kopen
Bijna niets is zo persoonlijk als een zadel kopen. We hebben hiervoor één en ander voor u op een rij gezet. Klik HIER

Eigenschappen:
Maat: 9-12 cm (Standaard) of 12-15 cm (Max) (=afstand tussen zitbotjes)
Afmetingen: L: ca. 260 mm / B: ca. 170 mm
Zadeldek: WeatherMax DuraSilk ®
Binnenkant: ErgoFoam schuim, ComfortGel
Dempers: Cellasto HiComfort Dempers (BASF)
Zadelrails: Licht koolstofstaal zwart. Met geïntegreerde houder voor zadeltassen met het QuickClick-systeem.

Geld teruggarantie 30 dagen
Terry is zo overtuigd van hun zadels dat zij een extra goed verkoopargument hebben verzonnen: 30 dagen geld-teruggarantie
U kunt het zadel tot 30 dagen zonder risico uitproberen. Bent u daarna ontevreden, dan kan het onbeschadigde zadel teruggebracht worden of worden teruggestuurd (portokosten voor klant). Hierbij moet ook de originele verpakking onbeschadigd worden meegezonden, net als de factuur/bestelbevestiging.

Meer uitleg van Terry-site
Zeer heldere info en uitleg over de specifieke kenmerken van Terry-zadels vindt u op hun eigen site. Klik hier.

Het merk Terry
Terry komt uit Duitsland. Zij houden zich al sinds 1994 op een wetenschappelijke manier bezig met het thema zadels. Ze zijn pioniers op het gebied van ergonomische fietszadels en beschikken over omvangrijke kennis en ervaring om de zitstress te verminderen. De ontwikkeling van Terry-zadels wordt al jaren wetenschappelijk en medisch begeleid door sportergonoom Dr. Tofaute en uroloog Dr. Niekerken. Met de wetenschappelijk benadering liep Terry altijd voorop
Voor de prijs die u betaalt heeft u een prima fietsvakantiezadel.

Alle kenmerken op een rij

Alle kenmerken op een rij
Artikelnummer 707808
EAN / ISBN 4260477064158

Reviews 1

Schrijf uw eigen review

Plaats een reviewFisio Flex Gel Men
Laat anderen zien hoe mooi uw route/product is en plaats maximaal 4 foto’s.(Toegestane bestanden: .jpg en .png)
Foto’s graag in één keer tegelijkertijd uploaden
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!