Fietstassen Backroller High Visibility (enkel)

Backroller High Visibility (enkel)

Vanaf € 114,95

Productomschrijving

Video Product

Video Product

Productomschrijving

Ortlieb Back Roller High Visibility - U wordt altijd gezien!
Een briljant idee voor alle fietsers die het hele jaar lang en die bij slecht weer fietsen: de Ortlieb High Visibility Line verbetert enorm de zichtbaarheid van de fietser voor andere verkeersdeelnemers. Want de High Visibility tassen hebben niet alleen reflectoren – ze zijn zelf één enkele grote reflector. Daarvoor is het waterdichte PU-gecoate cordura-weefsel compleet met een lichtgevend reflecterend garen ingeweven – zowel in de kleur neongeel als in de kleur zwart. Dat maakt van de High Visibility tassen een uiterst doeltreffende veiligheidsmaatregel bij duisternis of schemering.
De Back-Roller High Visibility is de perfecte achterwieltas voor iedereen die de praktische rolsluiting prefereert. Het robuuste, waterbestendige weefsel in de optiek van luxueuze stof sluit de bagage waterdicht in en geeft ook het stof geen kans. Uitgerust met de uitgekiende haak kan de Back-Roller in een mum van tijd aan de fiets bevestigd en weer afgenomen worden. Met de schouderriem, die tijdens de rit gemakkelijk af te spannen is, kan je jouw fietstas ’s avonds comfortabel naar huis dragen. 

Let op: het gaat om 1 fietstas.

Veiligheid voorop
Dit is de Ortlieb tas voor hen die altijd veiligheid voorop zetten. Er is geen fietstas die zo zichtbaar is als deze Ortlieb High Visibility, de naam zegt het. Uiteraard overdag met zijn fluoriserend gele kleur. Maar wat er in het donker gebeurt is haast vuurwerk. De tas is namelijk verdeeld in allerlei sterk reflecterende puntjes, dicht op elkaar. Deze lichten werkelijk enorm op, al bij een heel klein beetje licht. Zie ook de foto's. Je zou haast voor de feestelijkheden ook in het donker gaan doorrijden.
Maar zonder grap, gaat u voor veiligheid dan voldoen deze tassen meer dan u verwacht.

High Visibility techniek
Deze tassen zijn gemaakt van PU gecoat Cordura met reflecterend garen. Het zijn de garen die zorgen dat de tas één grote reflector in het donker wordt.

Eurobike Gold Award

Deze tassen van Ortlieb zijn dan ook beloond met de Eurobike Gold Award. Dit gebeurde tijdens de opening van de internationale fietsbeurs Eurobike, die in de herfst van 2013 in het Duitse Friedrichshafen werd gehouden.

“Deze uitstekend gemaakte fietstas overtuigt vooral door het reflecterende draad dat is gebruikt. Dit vergroot de veiligheid van de fietser aanzienlijk. In het donker verandert de tas in één grote reflector. Hierdoor zijn fietsers tijdens de schemering veel makkelijker en sneller te zien. Alles bij elkaar een product dat de nieuwe standaard zet”, aldus de jury.

Eigenschappen
• Quick-Lock2.1 houdersysteem voor alle bagagedragers met een buisdiametervan maximaal 16 mm
• Haken kunnen met ingesloten inzetstukken tot 12, 10 of 8 mm verkleind worden
• 3M Scotchlite reflectoren
• Binnentas

Ortlieb en degelijkheid
De Ortlieb Back-Roller vervulde sowieso al een voortrekkersrol in het fietsvakantieland. Deze twee uitvoeringen werden de afgelopen jaren niet alleen intensief door outdoor- en vaktijdschriften getest en zonder uitzondering aanbevolen, maar ook over de hele wereld door ambitieuze fietsers op alle mogelijke manieren op de proef gesteld. Rechts en links aan zowel het achterwiel transporteert u uw bagage goed verdeeld en optimaal beschermd. Het robuuste materiaal kan heel wat hebben en biedt ondanks het extreem lage eigengewicht voldoende opbergruimte, niet alleen voor fietstochten maar ook voor dagelijks gebruik in uw eigen omgeving. De hermetische rolsluitingen, de schouderriem en het Ortlieb Quick-Lock-systeem zijn hét bewijs, dat ongecompliceerde oplossingen vaak de meest bruikbare zijn. Alle modellen zijn uitgevoerd met een geïntegreerd binnenvak! 

Veel Ortlieb in onze winkel
Het moge duidelijk zijn. Het is echt niet voor niets dat je overal en altijd om je heen vakantiefietsers met Ortlieb- fietstassen tegenkomt. Kwaliteit komt altijd naar boven. In onze winkel in Elst (Gelderland) neemt Ortlieb een zeer prominente plaats in. We hebben een hele wand gebruikt om deze geliefde fietstassen te demonstreren. Kom dus vooral eens langs om ze te voelen, uit te proberen en aan uw kritische blik te onderwerpen. Het aanbod zal u overweldigen maar we helpen u natuurlijk meer dan graag.

Met QL2.1 systeem: deze is gebruiksvriendelijk (makkelijk te verstellen) en heeft een anti scratchlaag op de bevestigingsonderdelen. 

Gegevens:
• Hoogte: 42 cm
• Diepte: 17 cm
• Breedte boven: 32 cm
• Breedte beneden: 23 cm
• Gewicht: 840 gram
• Volume: 20 liter
• Materiaal: PS50CX, PU gecoat Cordura
• PVC vrij
• Kenmerk: 100% waterdicht, stofdicht 
• 1 schouderband bijgeleverd
• Diverse inzethaken bijgeleverd, zodat de tas altijd past

PDF's van Ortlieb-site
Klik HIER voor de handleiding
Klik HIER voor blad met alle gegevens

Ortlieb:
•  Synoniem voor waterdicht, kwaliteit en eenvoud
•  Heeft zich al meer dan 30 jaar bewezen
•  Kent 5 jaar garantie op materiaal en fabricage
•  Tassen zijn links en rechts uitwisselbaar
• ”Onehand" bediening bij het ophangen en afnemen
•  Tot 10 jaar na aankoop reserve onderdelen los beschikbaar
•  Altijd 100% waterdicht
•  Quick Lock haken gaan tot een buisdiameter van 16 mm  

Filmpje
Klik hier voor de uitleg van het QL2.1 systeem. 

Alle kenmerken op een rij

Alle kenmerken op een rij
Artikelnummer 701035
EAN / ISBN 4013051043502

Reviews

Schrijf uw eigen review

Plaats een reviewBackroller High Visibility (enkel)
Laat anderen zien hoe mooi uw route/product is en plaats maximaal 4 foto’s.(Toegestane bestanden: .jpg en .png)
Foto’s graag in één keer tegelijkertijd uploaden
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!