Women Elite Gel Glove Handschoen

Women Elite Gel Glove Handschoen

Vanaf € 29,95

Productomschrijving

Video Product

Productomschrijving

Pearl Izumi: Handschoen Elite Gel Glove Women

Eén van de populairste handschoenen van Pearl Izumi. Je ziet ze meestal bij de sportieve racefietsers onder ons. Ze zullen echter niet misstaan op uw fietsvakantie. 
En dat is nog niet eens waarom het gaat; ze zitten namelijk uitstekend en doen waarvoor ze bedoeld zijn.
Door het gebruik van zo min mogelijk naden en de optimale verdeling van de gelkussentjes wordt de druk op uw handen gereduceerd en het verschuiven van uw handen tegen gegaan.

De palm is gemaakt van speciaal ontwikkeld Ax Suede kunstleer: dit voelt als echt leer, maar biedt het onderhoudsgemak en stretch die alleen maar mogelijk zijn bij synthethisch materiaal.

Eigenschappen: 
• 3D gelvulling van de handschoen verlicht de druk op de elleboogzenuw en de middelste armzenuw voor een superieur rijcomfort
• De pasvorm van de handschoen vermindert samentrekking bij de palm voor een superieure grip en een optimaal stuurgevoel
Kunstleer 'Ax Suede Uno' is zacht en duurzaam met stretch in 4 richtingen
• Anatomische samenstelling in de palm voor een optimaal comfort
• Lusje om de handschoen makkelijk uit te trekken
Klittenbandsluiting
• Zacht afveegoppervlak met laag profiel op de duim

Materiaal:
• Palm: 92% polyester, 5% elastaan, 3% polyurethaan
Rug: 68% polyester, 29% polyamide, 3% elastaan

Pearl Izumi en fietskleding
1:1 is de methodologie die Pearl Izumi toepast om kleding en schoeisel te vervaardigen die van het lichaam uitgaat. In deze benadering komen kunst en wetenschap samen, waardoor er uitrustingen ontstaan die nauwkeurig de bewegingen van de menselijke machine volgen

De perfecte pasvorm is het begin van elke geweldige rit. De verhoudingen van de voor- en achterpanden van de shirts worden op maat gemaakt voor hun soort gebruik. Van de buitenzool naar de binnenzool, naar de sluiting, naar de sok is een nauw luisterend systeem van samenkomende delen. De dikte van de zeem wordt tot in de perfectie afgestemd op de vorm van het lichaam. Er zit nooit een naad op, tenzij er een dwingende reden voor is. Tot slot past ieder Pearl Izumi-product ‘als een handschoen’, ongeacht of het een shirt, jack, fietsbroek of schoen is. Dat anatomisch perfecte raakvlak van lichaam en uitrusting vormt het uitgangspunt van elk product dat we maken. 

Pearl Izumi’s 1:1 technologie zorgt voor het perfecte raakvlak tussen de sporter en zijn uitrusting. Schoeisel en kleding die ontworpen en gevormd is om perfect om je lichaam te passen als het in beweging is. Vervaardigd om net zo goed te voelen en te presteren bij kilometer 100 als bij kilometer 10. Ze ontwerpen niet om alleen maar mooi “op de plank” liggen, maar voor het vormgeven, boetseren, modelleren en aanpassen van om een cruciale verbinding tussen de menselijke machine en de fiets: het beste vervoermiddel dat er ooit bedacht is.  

Alle kenmerken op een rij

Alle kenmerken op een rij
Artikelnummer 703381
EAN / ISBN 0191234567022

Reviews

Schrijf uw eigen review

Plaats een reviewWomen Elite Gel Glove Handschoen
Laat anderen zien hoe mooi uw route/product is en plaats maximaal 4 foto’s.(Toegestane bestanden: .jpg en .png)
Foto’s graag in één keer tegelijkertijd uploaden