Thermarest Synergy Coupler

Thermarest Synergy Lite Coupler

Vanaf € 54,95

Productomschrijving

Video Product

Productomschrijving

Thermarest: Synergy Lite Coupler

De Synergy Lite Coupler is niet alleen een matrasovertrek, maar zorgt er ook voor dat uw matjes niet meer uit elkaar schuiven 's nachts. Ook handig als je onder een deken ligt, of onder een open slaapzak: het matrasovertrek zorgt ervoor dat je dan toch lekker zacht ligt. U kunt de overtrek natuurlijk ook gebruiken om te voorkomen dat uw matjes vies worden. De synergy lite coupler is voorzien van lusjes, waaraan je de meeste dekens en slaapzakken van Thermarest kunt bevestigen.

Geschikt voor twee Thermarest matjes (zowel de rechthoekige als taps toelopende). Niet geschikt voor tweepersoonsmatrassen.

Het overtrek is gemaakt van lichtgewicht nylon en voelt zeer zacht aan. De Coupler kan gewoon in de wasmachine gewassen worden.

Maat 20: 
• Geschikt voor 2 smalle matjes van Thermarest van 51 cm breed

• Gewicht: 165 gram

Maat 25: 
• Geschikt voor 2 brede matjes van Thermarest van 64 cm breed

• Gewicht: 200 gram

Het merk Therm-A-Rest
Cascade Designs, Inc. begon ruim 40 jaar geleden met het simpele idee om een meer comfortabele slaapmat te maken voor lichtgewicht kamperen. Sindsdien is Cascade met o.a. het merk Therm-A-Rest één van de meest gerespecteerde merken in de outdoor industrie geworden. Hoewel er veel veranderd is, staat Therm-A-Rest nog altijd voor hoogwaardige kwaliteit met sterk innovatieve producten. Denk eens aan de NeoAir matten met haar hoge comfort en kleine pakvolume. Het meeste materiaal wordt gemaakt in Amerika of Ierland.

Alle kenmerken op een rij

Alle kenmerken op een rij
Artikelnummer 701906
EAN / ISBN 0040818114094

Reviews 2

Schrijf uw eigen review

Plaats een reviewThermarest Synergy Lite Coupler
Laat anderen zien hoe mooi uw route/product is en plaats maximaal 4 foto’s.(Toegestane bestanden: .jpg en .png)
Foto’s graag in één keer tegelijkertijd uploaden