Schwalbe Marathon Plus - De onplatbare

Schwalbe Marathon Plus - De onplatbare

Vanaf € 36,90

Productomschrijving

Video Product

Productomschrijving

Schwalbe Marathon Plus  - De Onplatbare

Deze band is afgeleid van de goede en veel verkochte reguliere Marathon. Het grote verschil zit hem natuurlijk in de sublieme antileklaag. Hierdoor is het de meest lekbestendige band uit onze selectie van banden geschikt voor uw fietsvakantie. 

De Marathon Plus is wereldwijd de enige band die zich ‘onplatbaar’ mag noemen. Dit vanwege zijn unieke, gepatenteerde anti-leklaag - vijf millimeter dik en gefabriceerd uit speciaal en zeer elastisch rubber. Zelfs punaises kunnen deze band niet lek krijgen. De Marathon Plus is echter niet alleen ‘onplatbaar’. De band rolt nu ook lichter dan ooit en hij gaat dankzij de ‘Anti-Aging’ zijwanden ook geweldig lang mee. Tevens geschikt en gecertificeerd voor snelle E-bikes.

Door de unieke anti-leklaag is het gewicht van de Marathon Plus iets hoger. Hoewel de Marathon Plus iets meer weegt, zijn de roleigenschappen van deze band uitstekend. De laboratoriumtest bevestigt objectief wat men op de fiets al subjectief kan ervaren - de Marathon Plus rolt duidelijk lichter dan andere banden met een vergelijkbaar dikke anti-leklaag.

De „Onplatbare“ band. Schwalbe‘s meest verkochte model. De meest lekbestendige luchtband die er is. Naast de geweldige lekbescherming overtuigt hij door de volgende waarden:
Rolweerstand. De gepatenteerde 5 mm dikke SmartGuard laag heeft tegenover alle imitatie producten een duidelijk voordeel betreffende de rolweerstand.
Recycling. Ook bij SmartGuard gebruiken we nu een aandeel aan gerecycled rubber uit oude latexproducten.
„Anti-Aging“ zijwand. Verdraagt de typische overbelasting door een te lage bandenspanning beduidend langer voordat er scheurtjes ontstaan.
E-Bike ready. De Marathon Plus is door zijn uitstekende eigenschappen de beste keuze voor E-bikes (E-25). De belangrijkste afmetingen zijn eveneens voor snelle E-bikes tot 50 km/u getest en toegelaten.

Vergelijk de door ons geselecteerde Schwalbe banden
We hebben voor u een overzicht gemaakt, met daarin de waarden als rolweerstand, gewicht, grip etc. Hierdoor kunt u makkelijk zien welke band het beste bij uw fietsvkantie past.

Schwalbe is wel de grootste naam als het om banden gaat. Wij ervaren steeds weer dat dat eigenlijk ook wel terechdt is.

Maat:
37x622 is een band voor 28 inch wiel. Breedte van de band is 37 mm.
40x622 is een band voor 28 inch wiel. Breedte van de band is 40 mm.
47x622 is een band voor 28 inch wiel. Breedte van de band is 47 mm.

Alle kenmerken op een rij

Alle kenmerken op een rij
Artikelnummer 702027
EAN / ISBN 4026495720700

Reviews 2

Schrijf uw eigen review

Plaats een reviewSchwalbe Marathon Plus - De onplatbare
Laat anderen zien hoe mooi uw route/product is en plaats maximaal 4 foto’s.(Toegestane bestanden: .jpg en .png)
Foto’s graag in één keer tegelijkertijd uploaden
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!