Caly Toys - Opblaas Wereldbol (30 en 50cm)

Opblaas Wereldbol (30 en 50cm)

Vanaf € 12,90

Productomschrijving

Video Product

Productomschrijving

Caly Toys - Opblaas Wereldbol (30 en 50cm)

De Wereldbol in 2 opblaasversies. Eén van 30 cm en éen van 50 cm. De kwaliteit van deze bollen is zeer goed. Ze zijn behoorlijk dik. Niet dus 2x stoten en lek.
Integendeel zelfs. Wie wordt hier nu niet blij van?  In huis, in de tuin of op het strand. Voor kinderen van alle leeftijden zeer prikkelend! "Kun je daar overal fietsen?" Inderdaad. Als je heel avontuurlijk bent kun je zo overheen fietsen.

De politieke kaart van deze wereldbollen wordt periodiek bijgewerkt, met inbegrip van de hoofdsteden en landnamen. De kleuren van de kaarten zijn ideaal aangepast om kinderen aan te trekken. Caly - Toys gebruikt een zes-kleurendruk om een hogere beeldkwaliteit te bekomen, in tegenstelling tot de concurrentie die meestal slechts 3 of 4 kleuren gebruikt. De "Maxi Globe" heeft een diameter van 50 cm en is gemaakt van een dikke PVC, die voldoet aan alle Europese standaarden.
Onlangs heeft Caly – Toys een speciale druktechniek ontwikkeld voor de globe van 30cm met een ongelooflijk glanzend effect als gevolg. Zo zijn ze er in geslaagd om op een spectaculaire manier de nauwkeurigheid van elk detail en beeld te verbeteren evenals het glanzende oppervlak van de globe. Bovendien voelt de globe lekker aan door de sensatie van de zachte aanraking een belangrijk kindergevoelig element!
Deze twee bollen worden verkocht met zeer gedetailleerde instructies.

Alle kenmerken op een rij

Alle kenmerken op een rij
Artikelnummer 701513
EAN / ISBN 3760039940544

Reviews

Schrijf uw eigen review

Plaats een reviewOpblaas Wereldbol (30 en 50cm)
Laat anderen zien hoe mooi uw route/product is en plaats maximaal 4 foto’s.(Toegestane bestanden: .jpg en .png)
Foto’s graag in één keer tegelijkertijd uploaden