Ergon: ST Core Evo Women

Ergon: ST Core Evo Women

Vanaf € 134,95

Productomschrijving

Video Product

Video Product

Productomschrijving

Ergon: ST Core Evo - Women

Ergon kennen we allemaal van hun uitstekende ergonomische handvatten, maar ook met zadels staan ze hun mannetje. En gelukkig hebben ze een serie die gemaakt is voor de lange-afstandfietser, en daarmee zeer geschikt voor ons vakantiefietsers: de ST -Saddle Touring- serie. Binnen deze serie is het ST Core Evo zadel het allerbeste wat Ergon te bieden heeft. Een extra bijzonder zadel, omdat het bestaat uit twee schalen in plaats van maar één, zoals bij de meeste zadels. Dat betekent geen compromis, maar het beste van twee werelden verenigd in één zadel. Het zadel is dus extreem stevig, door de stijve dragende zadelschaal aan de onderkant, maar tegelijkertijd ook flexibel en comfortabel dankzij de flexibele schaal van het zadel aan de bovenkant van het zadel. Tussen deze twee zadelschalen bevindt zich de kern van het zadel: de Ergonomische Core. Deze ondersteunt de beweging van de heupen en zorgt voor optimale demping.

De kern bestaat uit het nieuwste BASF Infinergymateriaal, state of the art technologie in responsiviteit en demping. Het anatomisch aangepaste zitgedeelte is geoptimaliseerd door middel van uitgebreide studies en fieldtests voor mannen en vrouwen. Dankzij het belangrijke reliëfkanaal kan gevoelloosheid en pijn effectief worden voorkomen. Het nieuwe ST Core Evo zadel is op maat gemaakt voor de behoeften van touring en e-bike fietsers.

Bij het dameszadel loopt de inkeping in het midden van het zadel wat verder door naar voren. Hierdoor wordt het kwetsbare genitale gebied zoveel mogelijk ontzien.

Over de ST Core Evo-serie
Zadel padding: Gemaakt van Orthopedisch Comfort Schuim.
Zadelschaal: De flexibele bovenste laag verbindt de ergonomische kern met het zitvlak.
Ergonomische Core: Het hart van het reliëfsysteem. De core ondersteunt de natuurlijke beweging van de heupen en zorgt voor optimale demping.
Dragende zadelschaal: De onderste stijve zadelschaal houdt de basis en leidt de geabsorbeerde vibraties in de Ergonomische Core.
Zadelrail: De zadelrail bouwt de verbinding naar het frame.

Eigenschappen:
• Grootte: S/M: 9-12 cm of M/L:12-16 cm (afstand tussen zitbotjes)
• Zadeldek: Nylon Composiet
• Ergonomische core: BASF Infinergy® Closed Cell Particle Foam
• Padding: BASF Infinergy® Orthopedisch comfortschuim
• Zadelrails: CroMo
• Schaal: Microfiber
• Gewicht: 200 g (S/M), 210 g (M/L)
• Afmetingen: 272 x 172 mm (S/M), 272 x 182 mm (M/L)
• Geschikt voor: Dames

Een fietszadel kopen
Bijna niets is zo persoonlijk als een zadel kopen. We hebben hiervoor één en ander voor u op een rij gezet. Klik HIER.

Het merk Ergon
Ergon komt uit Duitsland en is gevestigd in Koblenz. Als er één merk is dat zich bezighoudt met de Ergonomie van de fietser dan is het, de naam zegt het eigenlijk al, Ergon. Ze zijn met name bekend om hun onvulprezen barends/grips en de succesvolle fietsrugzakken. De laatste jaren zijn ze erg aan het uitbreiden. Er waren al wel zadels maar niet echt voor de vakantiefietser. Dat is nu getackeld.

Alle kenmerken op een rij

Alle kenmerken op een rij
Artikelnummer 703826
EAN / ISBN 4260477073181

Reviews

Schrijf uw eigen review

Plaats een reviewErgon: ST Core Evo Women
Laat anderen zien hoe mooi uw route/product is en plaats maximaal 4 foto’s.(Toegestane bestanden: .jpg en .png)
Foto’s graag in één keer tegelijkertijd uploaden
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!