U wordt gelukkig van fietsen, en wij worden gelukkig van u!

Natuurlijk hoeft u ons niet te motiveren, maar u doet het wel zeer geregeld. Veel van onze klanten nemen de moeite om ons feedback te geven via de Feedback Company. Naast de opbouwende kritiek krijgen we ook vaak complimenten. Eigenlijk gaat het helemaal niet om ons, maar we worden hier wel heel, heel blij van. Wat een feest voor ons om zoveel klanten tevreden te maken. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden hoe u ons inspireert.

Januari 2021
Altijd professioneel en passend advies! Bijna 18 jaar geleden kwamen wij hier voor het eerst voor een cursus fietsreparatie voor onderweg. Sinds enkele jaren vinden we ze vooral via de webwinkel, en altijd vinden we wat we nodig hebben!

December 2020
Ik was op zoek naar een Ortlieb stuurtas voor een e-bike. Deze webshop heeft een breed assortiment aan fietsgerelateerde producten tegen concurrerende prijzen. Hun Ortlieb assortiment is echt top. En de uitleg bij de producten evenzeer. Ik kan deze webshop van harte aanbevelen (en de Ortlieb stuurtas trouwens ook).

December 2020
Ik bezoek de site graag. Als voorbereiding op mijn fietsvakantie, inspiratie voor bestemmingen, reviews van fiets- en kampeerspullen. Vind het een mooi voorbeeld van een site; voor fietsers, door fietsers.

November 2020
De fietsvakantiewinkel heeft fijne gespecialiseerde fietsartikelen, mooie routes en leuke fietsgadgets. Ik heb deze keer boeken gekocht en de fietsjes voor in de kerstboom. Een van de boeken bleek in herdruk en ik ontving een vriendelijke mail met de vraag of ik wilde wachten op de herdruk of de bestelling annuleren. Toch fijn, persoonlijk contact.

November 2020
Al jarenlang klant bij De Fietsvakantiewinkel. Heerlijke winkel, leuk team, ik voel me altijd goed geholpen en raak altijd geïnspireerd!

Maart 2020
Het is een van mijn favoriete online winkels. Altijd weer een fijn sitebezoek, goed advies en snelle levering.

Februari 2020
Ik ben een goede klant van de Fietsvakantiewinkel. Zowel via de webwinkel als op vrijdag in de winkel zelf. Reisgidsen/kaarten, kleding, materiaal, kampeerspullen, fietsonderdelen. Ze leveren goede artikelen. Goede informatie en adviezen. Persoonlijke benadering. Ze hebben verstand van zaken en weten wat een lange-afstandsfietser wil.

Januari 2020
Vakkundig bedrijf met prettige mensen met een ongewone persoonlijke aandacht: Professioneel en prettig... klantvriendelijk en doelgericht.

December 2020
De fietsvakantiewinkel heeft ons voorzien van heel bruikbare informatie over de fietsroute die we plannen te gaan maken komende zomer, daar zijn we erg blij mee. Zij kwamen zelf met alternatieven en handige tips. Fantastisch.

September 2019
Een webwinkel met persoonlijke benadering; waar vind je dat nog? Snelle en duidelijke communicatie en meedenken met mij als klant. Deze manier van kopen benadert het winkelgevoel. Hulde!

September 2019
Ik heb altijd zeer goede ervaringen met de Fietsvakantiewinkel. Bellen en mailen werkt prima, vriendelijk, hebben er verstand van. Denken met je mee.

September 2019
Heldere webshop met bij elk product een duidelijke omschrijving inclusief een gebruikerservaring vanuit het perspectief van de vakantiefietser. Dat is wat deze winkel onderscheidt van andere webshops. Heeft voor mij een duidelijke meerwaarde. Daardoor bijvoorbeeld een slaapzak uit kunnen kiezen die precies voldoet aan mijn eisen.

Augustus 2019
Een buitengewoon (fiets)vriendelijk adres! We hadden fietsschoenen besteld die te groot bleken. Toen kregen we zonder moeite kleinere maten toegestuurd. Pas daarna hoefden we de eerste zending te retourneren. Zonder verdere vragen of moeilijkheden! We hebben ze uiteindelijk zelf teruggebracht op de eerste zaterdag in juli (open dag); konden we meteen het fysieke bedrijf eens zien. Zeer zeker aan te bevelen, helemaal in combinatie met een lidmaatschap van Europafietsers!

Juli 2019
Kleinschalig gespecialiseerdewinkel El dorado en ontmoetingsplek voor fietsers. Ik kwam mijn online besteld product bij toeval afhalen op een open dag!

Mei 2019
Heel goed. Heel uitgebreid en degelijk assortiment voor de vakantiefietser. Zowel qua routegidsen als fiets- en kampeermateriaal. Wanneer er toch een probleem opduikt, wordt dat vlot verholpen.