Ergon Bar Ends Gp5

Bar Ends GP5

Vanaf € 62,50

Productomschrijving

Video Product

Video Product

Productomschrijving

De GP5 performance - Met lange barends om veel te kunnen varieren

Dit is van Ergon de versie met de lange barends. U kunt u u handen dus op vele manieren neerzitten. Naast de positie van de zeer prettig sluitende handvatten, heeft u nog diverse mogelijkeden aan de barends. Deze barends zijn los te bevestigen van de handvatten. U bepaalt dus zelf hoe sportief u zit is. Hoe verder weg de barends staan hoe meer u voorover zit. Dit doen de sportieve fietsers onder ons nogal eens, tevens is dit prettig bij het klimmen.

Over Ergon
Onjuiste ergonomie op de fiets kan ongemak veranderen in scherpe pijn en kan uw dag op de fiets verpesten. Ergonomie richt zich op de persoon, niet op de technologie. Bij Ergon staan fietsers in het centrum van de zoektocht naar de beste verbinding tussen rijder en fiets. Bike ergonomie is een uiterst gecompliceerd inspanning en vereist kennis in verschillende disciplines. Het Ergon ontwikkelingsteam bestaat uit specialisten op verschillende gebieden, er zijn fiets deskundigen, racers, sport wetenschappers, ergonomie deskundigen, ingenieurs en industrieel ontwerpers. 
Het doel is het ontwikkelen van producten die resulteert in de beste ergonomie voor fietsers, die de beste wetenschappelijke principes te combineert met de uitvoerbaarheid. De prestaties van Ergon producten is getest in het laboratorium wetenschappelijke studies, op de test rigs van de technische instituten en net zo belangrijk is met bloed, zweet en tranen in het dagelijks gebruik of op het World Cup circuit. Fietsen pers editorials, internationale design awards en tal van overwinningen in de zwaarste race omstandigheden in de wereld bevestigen de fietsprestaties van Ergon. 

Alles op een rij:
• Type: Ergon Performance GP5 voor fietsen zonder Rohloffnaaf (rechter en linker handvat zijn hier gewoon dezelfde lengte)
• Ontwikkeld voor ambitieuze tourfietsers die niet alleen aan de grips, maar ook aan de bar ends de hoogste eisen stellen qua ergonomie en comfort
• Multipositie grip met oversized bar end, die tegelijk dienst doet als klemring
• Volledig nieuw ontwikkelde klemring die zorgt voor een extreem hoge klemkracht
• Verder is de grip gelijk aan de GP1
• De bar ends en de handvatten zijn onafhankelijk van elkaar te verstellen
• Geslacht: unisex
• Bar end: GF-composiet
• Gebruik: touring, reizen
• Kleur: zwart/grijs
• Altijd per Set
• Verkrijgbaar in Small en Large

Meer info op de site van Ergon
Klik hier voor een uitgebreidere info over de GP5

Steeds weer als best getest
Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Bij diverse testen uitgevoerd door bijvoorbeeld gerenormeerde Duitse fietsbladen als "Trekkingbike" en "Radfahren" komen ze als beste uit de test naar voren.


Alle kenmerken op een rij

Alle kenmerken op een rij
Artikelnummer 453244
EAN / ISBN 4260477061058

Reviews 1

Schrijf uw eigen review

Plaats een reviewBar Ends GP5
Laat anderen zien hoe mooi uw route/product is en plaats maximaal 4 foto’s.(Toegestane bestanden: .jpg en .png)
Foto’s graag in één keer tegelijkertijd uploaden
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!