Smartwool Women's Active Ultralite Short Sleeve Carnival

Smartwool Women's Active Ultralite Short Sleeve Carnival

Vanaf € 54,95

Productomschrijving

Video Product

Video Product

Productomschrijving

Smartwool Women's Active Ultralite Short Sleeve

Dit simpele, maar oh zo praktische en zachte shirt met ronde hals van Smartwool is gemaakt van merinowol dat gecombineerd is met Tencel. De voordelen van merinowol worden hierdoor gecombineerd met de fijne eigenschappen van Tencel (sterk, lekker snel droog). Tencel wordt gemaakt van Eucalyptushout en is een duurzame keuze. Dit shirt is heerlijk om tijdens het fietsen te dragen als het warm is, hij is namelijk gemaakt van het dunste materiaal dat Smartwool gebruikt. Maar de kans is groot dat u ook naar het shirt grijpt buiten de fietstochten en -vakanties om!

Merinokleding staat erom bekend dat door zijn antibacteriële werking vieze geurtjes langer uit blijven. Het shirt kan dus langer gedragen worden zonder te stinken..
Maar er zijn meer goede redenen om te kiezen voor dit Smartwool shirt.. 

Merinowol is superzacht, niet te vergelijken met de jeukerige wol die herinnert aan vroegere tijden. Deze gebruikte wol is traceerbaar en geclassificeerd voordat het van het merino-schaap de boerderij verlaat. Het heeft uitstekende thermische regulerende eigenschappen waardoor het tijdens ieder seizoen comfort kan bieden. Het isoleert tijdens koude omstandigheden en het voert overtolllige warmte en vocht af tijdens inspanningen en warmte. Meer informatie over de voordelen van merinowol vindt u hier.

Eigenschappen: 
• Superzachte mix van merinowol & Tencel helpt om koel en comfortabel te blijven
• Warmte- en vochtregulerend
• Ademend
• Blijft lang fris, geurbestendig
• Reguliere pasvorm: ruimte genoeg om te bewegen zonder te veel volume
• Sterk en duurzaam
• Kan in de machine gewassen worden (koud)
• 53% Merinowol, 47% Tencel

Over Smartwool
Smartwool is een Amerikaans bedrijf, dat in Amerika zelf zeer bekend is in de outdoorwereld. Het bedrijf begon 25 jaar geleden al met het produceren van merino-sokken voor tijdens het skieën. Het had als één van de eerste al in de gaten welke voordelen merinowol biedt. Inmiddels zijn hun sokken én overige kleding over de hele wereld geliefd. 'Zorg' neemt een belangrijke plek in binnen het bedrijf, zowel op economisch, sociaal als ecologisch vlak. Denk daarbij aan het gebruik van gerecyclede materialen, verantwoord ondernemen en het gebruik van regeneratieve merinowol.

Alle kenmerken op een rij

Alle kenmerken op een rij
Artikelnummer 704263
EAN / ISBN 196247550023

Reviews

Schrijf uw eigen review

Plaats een reviewSmartwool Women's Active Ultralite Short Sleeve Carnival
Laat anderen zien hoe mooi uw route/product is en plaats maximaal 4 foto’s.(Toegestane bestanden: .jpg en .png)
Foto’s graag in één keer tegelijkertijd uploaden
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!