Ride with me Barcelona

Ride with me Barcelona

€ 19,95
Op voorraad

Voor 15:30 besteld, zelfde werkdag verzonden.

Mel iusto quaeque accommodare cu, mea mutat postea instructior ut. Eum ut nihil salutandi laboramus, at per voluptua expetenda interpretaris.
  • Lang leve de specialist

    Alles wat wij doen en verkopen is fietsvakantie-gerelateerd.

  • Fietsen maakt het hoofd leeg en het hart open

    Even niet presteren. Beginnen, en de rest komt vanzelf op je af.

  • Eenvoudig gelukkig is gelukkig eenvoudig

    Misschien wel de grootste rijkdom van een fietsvakantie.

Productomschrijving

Video Product

Video Product

Productomschrijving

Ride with me Barcelona - Roos Stallinga
Engelstalig
Barcelona: stad tussen zee en bergen is ideaal om met de fiets te verkennen. Om op een nieuwe manier kennis te maken via de ongebaande paden en de 'backstage' van de stad. Ride with me Barcelona is een ode aan de stad op twee wielen. Roos zet lezers aan om op ontdekkingstocht te gaan, om de stad bewust en optimaal te beleven. De routes zijn als recepten voor (stads)avonturen en gaan door alle buurten, langs de randen van de stad en daarbuiten. Uiteraard met fijne tips voor de beste lokale stranden, koffie, markten en restaurants. Venga! Vamos en bici!

 Fietsroutes door alle buurten van de stad (en daarbuiten)
 Portretten van locals en hun leven met de fiets
 Tips voor de beste koffie, kunst, parken, stranden, shopping, eten & drinken onderweg
 Achtergrondinfo over hoe te fietsen en de lokale fietscultuur

“Barcelona! Magical city buzzing with life and light. You are a city rich with history and fresh with new stories, a city that means business but also really knows how to enjoy life. Let me ride your streets – from El Raval to La Ribera, from the Barri Gòtic to Gràcia, from Sants to Sarrià, into the mountains and beside the sea. Barcelona, ride with me!”

Over de maker
Roos Stallinga groeide al fietsend op (zoals de meeste Nederlanders) en dacht daar weinig over na. In 2002 verhuisde ze naar New York, waar ze haar fiets bleef gebruiken om van A naar B te gaan, en als een manier om de stad te ontdekken. Vrienden die op bezoek kwamen werden meegenomen op fietstochten naar Brooklyn, en Roos beschreef haar avonturen in brieven - met tekeningen en foto's - aan haar oma thuis. Dit was inspiratie voor de eerste gids, Ride with me NYC (2009). Gevolgd door Rij met me mee ZLD (2010, over Zeeland) en Ride with me Zuidas. Barcelona, Berlijn, en Tokio zouden de volgende kunnen zijn... Roos haar droom is om met Ride with me over de wereld te reizen, en mensen te inspireren de fiets te gebruiken. Als optimale manier om op onderzoek uit te gaan én als dagelijks vervoermiddel, in iedere stad. 

Alle kenmerken op een rij

Alle kenmerken op een rij
Artikelnr: 703322
EAN / ISBN 9789082791914

Reviews

Schrijf uw eigen review

Plaats een reviewRide with me Barcelona
Laat anderen zien hoe mooi uw route/product is en plaats maximaal 4 foto’s.(Toegestane bestanden: .jpg en .png)