SQ lab Grips 710 Travel & Tour Short (voor Rohloff)

SQ lab Grips 710 Travel & Tour Short (voor Rohloff)

Vanaf € 34,95

Productomschrijving

Video Product

Video Product

Productomschrijving

SQ lab Grips 710 Tour & Travel Short (voor fietsen met Rohloffnaaf)
Ideaal handvat voor de vakantiefietser (licht voorover gebogen tot sportieve houding)

SQlab behoeft volgens ons geen nadere introductie. Het merk komt met zijn concepten, zadelbreedtes, getrapte zadels en de actieve demping al jaren als succesvolste merk uit de bus in de zadeltests van de Duitse vakbladen. Sinds enige jaren leggen zij zich met alle ergonomische kennis ook toe op handgrepen. Wij hebben de 710 & Stuby-serie uitgekozen als meest geschikte voor uw trekkingfiets. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten rubber al gelang naar de behoefte van het comfort van de hand.
De nieuwe grips van SQlab bieden maximaal comfort en zekerheid. “Door het verplaatsen van de klemring van buiten naar binnen, verbetert de demping en het comfort aan de midden- en buitenzijde van de hand. Dit zorgt ervoor dat belangrijke zenuwen worden ontlast".

Vorm en comfort
Als u uw hand buigt, zult u zien dat dit eerder hoekig is dan mooi rond. (zie ook afbeelding). Dat is precies de reden dat SQlab de handgrepen 6-hoekig heeft gemaakt, rekening houdend met de plek van de buiging natuurlijk. Zie hiervoor ook de getekende afbeelding. Die werkt het meest verduidelijkend. De 710 is ontwikkeld voor de sportief georiënteerde trekkingfiets of comfort georiënteerde mountainbike. De verschillende hoogwaardige rubbermengsels zorgen voor een lange levensduur en plakken niet. De ergobar, een golfvormige verhoging aan de voor- en onderkant die aan de vorm van vinger is aangepast, ondersteunt de grip. Een optimale balans tussen sportief comfort en performance. De twee zenuwplekken die het belangrijkst zijn voor toevoer naar uw hand zijn de carpaaltunnel (verzorgt duim-, wijs- en middelvinger) en de ulnarzenuw (verzorgt pink en ringvinger). De grips zijn zo gemaakt dat deze op een zo groot mogelijke manier ontlast worden. Voor uitgebreide info hierover klik HIER.

Nog meer comfort nodig?
Op zoek naar handvatten met bar-ends? De 710 handvatten zijn te combineren met de Inner barends van SQ lab.

Ergonomie die past. Verschillende maten. 
Vasthouden, sturen en remmen zijn de belangrijkste functies van de greep - en die moet bovendien comfortabel zijn. Alleen een greep die perfect in de hand past voldoet daaraan. Daarom zijn er SQlab handgrepen in verschillende diameters: maat S/M/L. Via het SQlab meetsysteem voor handgrepen kan de juiste maat worden bepaald.

De 710 Tour & Travel Short handvatten zijn geschikt voor fietsen met een Rohloffnaaf/Nexus-naaf/Alfine-naaf en bestaan uit 1 korte en 1 lange handgreep.

Alles op een rij:
• Verkrijgbare maten: S, M, L
• Set bestaat uit 1 kort en 1 lang handvat
• Geschikt voor Trekking/Travel en MTB
• Lengte: 13,7 cm (S); 13,9 cm (M); 14,5 cm (L)
• Gewicht: 165 gram (S), 180 gram (M), 205 gram (L)
• Omvang: circa 10,2 cm (S), 10,6 cm (M), 11,5 cm (L)

Alle kenmerken op een rij

Alle kenmerken op een rij
Artikelnummer 703858
EAN / ISBN 4062695000358

Reviews

Schrijf uw eigen review

Plaats een reviewSQ lab Grips 710 Travel & Tour Short (voor Rohloff)
Laat anderen zien hoe mooi uw route/product is en plaats maximaal 4 foto’s.(Toegestane bestanden: .jpg en .png)
Foto’s graag in één keer tegelijkertijd uploaden