Women Minimal Liner Fietsonderbroek

Women Minimal Liner Fietsonderbroek

Vanaf € 39,95

Productomschrijving

Video Product

Productomschrijving

Pearl Izumi: Women Minimal Liner Fietsonderbroek

Deze fietsonderbroek van Pearl Izumi is een hipster-model met een minimaal zeem zodat je lekker comfortabel kunt fietsen zonder dat je het gevoel krijgt een 'luier' aan te hebben. De fietsonderbroek is heerlijk ademend, mede dankzij de zijkant van mesh, en antibacterieel. Van de fietsonderbroeken uit ons assortiment is dit het broekje met de kortste pijpjes. Ook sluit deze wat lager op de buik dan de andere modellen.

De Minimal Liner heeft een een uitneembaar zeem en is voor een groot deel van gerecycled materiaal gemaakt en daarmee een duurzamere keuze.

Voor een niet te strakke pasvorm adviseren wij 1 maat groter te nemen dan u gewend bent.

Kenmerken:
• Transfer mesh stof zorgt voor optimale vochtafvoer
• Zonder siliconen leg-gripper
• Women's Versa zeem zorgt voor vochtopname, snelle droogtijd en geurabsorptie
• Body: 80% gerecycled nylon, 20% elastaan. Mesh: 47% gerecycled polyester, 42% polyester, 11% elastaan.

Pearl Izumi en fietskleding
1:1 is de methodologie die Pearl Izumi toepast om kleding en schoeisel te vervaardigen die van het lichaam uitgaat. In deze benadering komen kunst en wetenschap samen, waardoor er uitrustingen ontstaan die nauwkeurig de bewegingen van de menselijke machine volgen

De perfecte pasvorm is het begin van elke geweldige rit. De verhoudingen van de voor- en achterpanden van de shirts worden op maat gemaakt voor hun soort gebruik. Van de buitenzool naar de binnenzool, naar de sluiting, naar de sok is een nauw luisterend systeem van samenkomende delen. De dikte van de zeem wordt tot in de perfectie afgestemd op de vorm van het lichaam. Er zit nooit een naad op, tenzij er een dwingende reden voor is. Tot slot past ieder Pearl Izumi-product ‘als een handschoen’, ongeacht of het een shirt, jack, fietsbroek of schoen is. Dat anatomisch perfecte raakvlak van lichaam en uitrusting vormt het uitgangspunt van elk product dat we maken. 

Pearl Izumi’s 1:1 technologie zorgt voor het perfecte raakvlak tussen de sporter en zijn uitrusting. Schoeisel en kleding die ontworpen en gevormd is om perfect om je lichaam te passen als het in beweging is. Vervaardigd om net zo goed te voelen en te presteren bij kilometer 100 als bij kilometer 10. Ze ontwerpen niet om alleen maar mooi “op de plank” liggen, maar voor het vormgeven, boetseren, modelleren en aanpassen van om een cruciale verbinding tussen de menselijke machine en de fiets: het beste vervoermiddel dat er ooit bedacht is.   

Alle kenmerken op een rij

Alle kenmerken op een rij
Artikelnummer 703818
EAN / ISBN 191234756754

Reviews

Schrijf uw eigen review

Plaats een reviewWomen Minimal Liner Fietsonderbroek
Laat anderen zien hoe mooi uw route/product is en plaats maximaal 4 foto’s.(Toegestane bestanden: .jpg en .png)
Foto’s graag in één keer tegelijkertijd uploaden
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!