Men SELECT Escape Thermal Tight

A - Men SELECT Escape Thermal Tight - maat M

Vanaf € 49,95 Normale prijs € 69,95

Productomschrijving

Video Product

Productomschrijving

Reden aanbieding: model 2020

Pearl Izumi: Men SELECT Escape Thermal Tight
Lange, warme fietsbroek zonder zeem

Deze lange fietsbroek zonder zeem is ideaal als het wat kouder is. Handig als je wat vaker de minder warme fietsvakantie-bestemmingen opzoekt. Daarnaast is deze broek natuurlijk thuis op de racefiets of voor woon-werkverkeer te gebruiken. Uiteraard kan er onder deze broek een fietsonderbroek met zeem of een gewone koersbroek met zeem gedragen worden. Dat laatste is vooral handig als het 's ochtends fris is, maar in de loop van de dag warm genoeg om met korte broek te fietsen. Dan hoef je alleen de warme broek uit te doen en kun je gelijk door in je korte fietsbroek.

Kenmerken:
• Anatomisch ontwerp uit meerdere delen
• Platgestikte naden voor hoge elasticiteit en een nette afwerking
• Geschikt voor gebruik bij wat lagere temperaturen: 5-10 °C
• Rits van 17 cm met bescherming voor de enkel
• BioViz™ reflecterende elementen voor veilige zichtbaarheid bij weinig licht  
• Materiaal: 90% polyester, 10% LYCRA
• Gewicht: 300 g/m²

Pearl Izumi en fietskleding
1:1 is de methodologie die Pearl Izumi toepast om kleding en schoeisel te vervaardigen die van het lichaam uitgaat. In deze benadering komen kunst en wetenschap samen, waardoor er uitrustingen ontstaan die nauwkeurig de bewegingen van de menselijke machine volgen.

De perfecte pasvorm is het begin van elke geweldige rit. De verhoudingen van de voor- en achterpanden van de shirts worden op maat gemaakt voor hun soort gebruik. Van de buitenzool naar de binnenzool, naar de sluiting, naar de sok is een nauw luisterend systeem van samenkomende delen. De dikte van de zeem wordt tot in de perfectie afgestemd op de vorm van het lichaam. Er zit nooit een naad op, tenzij er een dwingende reden voor is. Tot slot past ieder Pearl Izumi-product ‘als een handschoen’, ongeacht of het een shirt, jack, fietsbroek of schoen is. Dat anatomisch perfecte raakvlak van lichaam en uitrusting vormt het uitgangspunt van elk product dat we maken. 

Pearl Izumi’s 1:1 technologie zorgt voor het perfecte raakvlak tussen de sporter en zijn uitrusting. Schoeisel en kleding die ontworpen en gevormd is om perfect om je lichaam te passen als het in beweging is. Vervaardigd om net zo goed te voelen en te presteren bij kilometer 100 als bij kilometer 10. Ze ontwerpen niet om alleen maar mooi “op de plank” liggen, maar voor het vormgeven, boetseren, modelleren en aanpassen van om een cruciale verbinding tussen de menselijke machine en de fiets: het beste vervoermiddel dat er ooit bedacht is.

Alle kenmerken op een rij

Alle kenmerken op een rij
Artikelnummer 702670
EAN / ISBN 888687766743

Reviews

Schrijf uw eigen review

Plaats een reviewA - Men SELECT Escape Thermal Tight - maat M
Laat anderen zien hoe mooi uw route/product is en plaats maximaal 4 foto’s.(Toegestane bestanden: .jpg en .png)
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!