Men Pro Gel Glove Handschoen

Men Pro Gel Glove Handschoen

Vanaf € 39,95

Onbeschikbare maten zijn niet meer leverbaar

Productomschrijving

Video Product

Productomschrijving

Pearl Izumi Handschoen P.R.O. Gel Glove Men

Blijf koel en comfortabel op hete dagen met deze van pads voorziene P.R.O. Gel Gloves van Pearl Izumi. Het gepatenteerde ontwerp met de geperformeerde palm zorgen ervoor dat deze handschoenen de koelste van Pearl Izumi zijn op een hete dag. Het aantal naden aan de onderkant is geminimaliseerd voor maximaal comfort en zo min mogelijk wrijving.

De palm is gemaakt van speciaal ontwikkeld Ax Suede kunstleer: dit voelt als echt leer, maar biedt het onderhoudsgemak en stretch die alleen maar mogelijk zijn bij synthethisch materiaal.

Eigenschappen:
3D gevormde gelkussentjes bieden comfort op die plekken waar dat nodig is
• Ax Suede Uno synthetisch leren palm is zacht en duurzaam
• Zacht afveegoppervlak op de duim
• Klittenbandsluiting

Materiaal:
• Palm: 89% polyester, 11% polyurethaan
• Rug: 78% polyamide, 19% polyester, 3% elastaan

Pearl Izumi en fietskleding
1:1 is de methodologie die Pearl Izumi toepast om kleding en schoeisel te vervaardigen die van het lichaam uitgaat. In deze benadering komen kunst en wetenschap samen, waardoor er uitrustingen ontstaan die nauwkeurig de bewegingen van de menselijke machine volgen

De perfecte pasvorm is het begin van elke geweldige rit. De verhoudingen van de voor- en achterpanden van de shirts worden op maat gemaakt voor hun soort gebruik. Van de buitenzool naar de binnenzool, naar de sluiting, naar de sok is een nauw luisterend systeem van samenkomende delen. De dikte van de zeem wordt tot in de perfectie afgestemd op de vorm van het lichaam. Er zit nooit een naad op, tenzij er een dwingende reden voor is. Tot slot past ieder Pearl Izumi-product ‘als een handschoen’, ongeacht of het een shirt, jack, fietsbroek of schoen is. Dat anatomisch perfecte raakvlak van lichaam en uitrusting vormt het uitgangspunt van elk product dat we maken. 

Pearl Izumi’s 1:1 technologie zorgt voor het perfecte raakvlak tussen de sporter en zijn uitrusting. Schoeisel en kleding die ontworpen en gevormd is om perfect om je lichaam te passen als het in beweging is. Vervaardigd om net zo goed te voelen en te presteren bij kilometer 100 als bij kilometer 10. Ze ontwerpen niet om alleen maar mooi “op de plank” liggen, maar voor het vormgeven, boetseren, modelleren en aanpassen van om een cruciale verbinding tussen de menselijke machine en de fiets: het beste vervoermiddel dat er ooit bedacht is.  

Alle kenmerken op een rij

Alle kenmerken op een rij
Artikelnummer 703377
EAN / ISBN 191234565868

Reviews

Schrijf uw eigen review

Plaats een reviewMen Pro Gel Glove Handschoen
Laat anderen zien hoe mooi uw route/product is en plaats maximaal 4 foto’s.(Toegestane bestanden: .jpg en .png)
Foto’s graag in één keer tegelijkertijd uploaden