Icebreaker Women Run+ Ultralight Micro Sokken

Icebreaker Women Run+ Ultralight Micro Sokken

Vanaf € 18,95

Productomschrijving

Productomschrijving

Icebreaker - Women Run+ Ultralight Micro Sokken

De ultralichte Run+ microsokken zijn stevig, ademend en geurbestendig.  Het ultralichte, sneldrogende model is anatomisch voorgevormd voor een premium pasvorm en comfort. De sokken beschikken over belangrijke supportzones bij de enkels, achillespees en wreef, die voorkomen dat de sokken verschuiven. Verstevigingen in hiel en teen verbeteren de duurzaamheid, en de naadloze teensluiting vermindert massa en voorkomt blaren.

Officieel is dit model ontwikkeld voor hardlopers, maar ze zijn zeer zeker ook geschikt voor tijdens het fietsen. Het grote voordeel wat ons betreft is dat ze, in vergelijking met de standaard katoenen sokken, veel langer droog blijven en vaak meerdere dagen aan kunnen zonder dat ze gaan stinken. Meer informatie over merinowol vindt u hier.

Deze sokken bestaan niet voor 100% uit wol, maar er is nylon toegevoegd om de sokken sterker te maken zodat ze langer meegaan.

Eigenschappen:
• Sokken zijn geschikt om in de machine te wassen en mogen op de lage stand in de droger
• Gewicht: 26 gram (maat medium)
• Materiaal: 49% wol, 48% nylon, 3% LYCRA
• Verkrijgbaar in 3 maten (zie maattabel bij afbeeldingen)

Over Icebreaker
Wie aan merinowol denkt, denkt aan Icebreaker. Dit merk is in 1995 opgericht in Nieuw-Zeeland. Toen nog een echte pionier in de wereld van (ethisch) verantwoorde productie van outdoor-kleding. Meer dan 25 jaar later is Icebreaker een belangrijke speler in een industrie die nog steeds gedomineerd wordt door kleding op basis van synthetische stoffen. Icebreaker gelooft dat de natuur de antwoorden heeft en heeft als doel om mensen voor natuurlijke kleding te laten kiezen in het dagelijkse leven.

Icebreaker laat zich inspireren door de natuur en gebruikt de hoogwaardige prestaties van natuurlijke vezels om een alternatief te bieden voor kleding op basis van petrochemische, synthetische stoffen. Merinowol is een jaarlijks hernieuwbare vezel die van nature geurbestendig is, die je koel houdt als het heet en warm als het koud is, en die je huid laat ademen voor elke dag, de hele dag, meer comfort.

Alle kenmerken op een rij

Alle kenmerken op een rij
Artikelnummer 703870
EAN / ISBN 9420062905029

Reviews

Schrijf uw eigen review

Plaats een reviewIcebreaker Women Run+ Ultralight Micro Sokken
Laat anderen zien hoe mooi uw route/product is en plaats maximaal 4 foto’s.(Toegestane bestanden: .jpg en .png)