Fisio Climavent Gel Men

Fisio Climavent Gel Men

Vanaf € 89,95

Productomschrijving

Video Product

Productomschrijving

Terry Fisio Climavent Gel Heren
Heerlijk ventilerend

Terry heeft zadels voor 5 categorieën: Race, Sport, Fitness, Touring en de Stad. De zadels die wij geselecteerd hebben zijn uiteraard afkomstig uit de Touringserie en uitermate geschikt voor ons vakantiefietsers. Het licht sportieve type zeg maar, waarbij de zitpositie licht voorovergebogen is. Wij als vakantiefietsers willen immers vooral goed om ons heen kijken. De belasting zal dan ook voor een groot deel op onze zitbeenderen rusten. Middels de wat bredere achterkant wordt de druk hier beter verdeeld dan bij een smallere achterkant. Het slanke ontwerp in het midden en de zadelneus zorgt dat op een prettige manier van zitpositie kan worden gewisseld.

Wat dit zadel bijzonder maakt is het nieuwe Climavent oppervlak. Het dek heeft een opengeweven stof die zorgt voor een permanente laag lucht tussen het lichaam en het zadeloppervlak, waardoor een optimaal zitklimaat is gegarandeerd. Heerlijk ventilerend.

Alle Terry Touringzadels werken met het 3-zone comfort principe. Deze drie verschillende comfortzones zorgen ervoor dat de ontlasting van het genitale gebied zo groot mogelijk is. Dit terwijl de drukverdeling goed is en er een prima ondersteuning is voor uw zitbotjes. Het Climavent zadel is verder voorzien van schokdempers (BASF-dempers) die voor nog meer comfort zorgen op langere tochten en geven een effectieve rugbescherming. Verder zorgt het ComfortFoam in combinatie met de ComfortGel voor genoeg demping zonder stabiliteit te verliezen. Voor optimaal comfort wordt het zadeldek van het Climavent zadel met de hand over het zadel gespannen.

Verschil met de andere Terry-zadels
Het grootste verschil voor ons is het materiaal van het zadel. Het zadeldek van de Climavent Gel is zeer ventilerend. En dat is vooral handig als je wat vaker last hebt van een broeiend gevoel. Net zoals de Fisio Flex Gel en Fisio GT heeft ook het ClimaVent zadel schokdempers (BASF-dempers), wat zorgt voor nog meer comfort. Net als bij de Fisio GT is het zadeldek van de Climavent zadel met de hand over het zadel gespannen.

2 Maten afhankelijk van de afstand tussen uw zitbotjes
Afstand tussen zitbotjes 9-12 cm: Fisio Climavent Gel Standaard
Afstand tussen zitbotjes 12-15 cm: Fisio Climavent Gel MAX 

We hebben een handig setje om de afstand tussen uw zitbotjes te bepalen.

Een fietszadel kopen
Bijna niets is zo persoonlijk als een zadel kopen. We hebben hiervoor één en ander voor u op een rij gezet. Klik HIER

Eigenschappen
Afmetingen: L: ca. 260 mm / B: ca. 170 mm
Grootte: 9-12 cm (Standaard) of 12-15 cm (Max) (=afstand tussen zitbotjes)
Constructie:
Zadeldek met de hand gespannen
Zadeldek
: ClimaVent
Binnenkant: ComfortFoam, ComfortGel
Dempers: Cellasto HiComfort Dempers (BASF)
Zadelrails: Licht koolstofstaal zwart. Met geïntegreerde houder voor zadeltassen met het QuickClick systeem.

Geld teruggarantie 30 dagen
Terry is zo overtuigd van hun zadels dat zij een extra goed verkoopargument hebben verzonnen: 30 dagen geld-teruggarantie
U kunt het zadel tot 30 dagen zonder risico uitproberen. Bent u daarna ontevreden, dan kan het onbeschadigde zadel teruggebracht worden of worden teruggestuurd (portokosten voor klant). Hierbij moet ook de originele verpakking onbeschadigd worden meegezonden, net als de factuur/bestelbevestiging.

Meer uitleg van Terry-site
Zeer heldere info en uitleg over de specifieke kenmerken van Terry-zadels vindt u op hun eigen site. Klik hier.

Het merk Terry
Terry komt uit Duitsland. Zij houden zich al sinds 1994 op een wetenschappelijke manier bezig met het thema zadels. Ze zijn pioniers op het gebied van ergonomische fietszadels en beschikken over omvangrijke kennis en ervaring om de zitstress te verminderen. De ontwikkeling van Terry-zadels wordt al jaren wetenschappelijk en medisch begeleid door sportergonoom Dr. Tofaute en uroloog Dr. Niekerken. Met de wetenschappelijk benadering liep Terry altijd voorop
Voor de prijs die u betaalt heeft u een prima fietsvakantiezadel.

Alle kenmerken op een rij

Alle kenmerken op een rij
Artikelnummer 703620
EAN / ISBN 4260477068798

Reviews

Schrijf uw eigen review

Plaats een reviewFisio Climavent Gel Men
Laat anderen zien hoe mooi uw route/product is en plaats maximaal 4 foto’s.(Toegestane bestanden: .jpg en .png)
Foto’s graag in één keer tegelijkertijd uploaden
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!