Ergon: ST Gel Women

Ergon: ST Gel Women

Vanaf € 54,95

Productomschrijving

Video Product

Productomschrijving

Ergon: ST Gel - Women

Ergon kennen we allemaal van hun uitstekende ergonomische handvatten, maar ook met zadels staan ze hun mannetje. En gelukkig hebben ze een serie die gemaakt is voor de lange-afstandfietser, en daarmee zeer geschikt voor ons vakantiefietsers: de ST -Saddle Touring- serie.
Het vernieuwde ST Gel zadel is gebaseerd op zijn duurdere broertje, de ST Core Prime. Het ST Gel zadel is ontworpen voor de meer prijsbewuste fietser. Het orthopedische comfortschuim biedt een hoge mate van ondersteuning en comfort, zelfs op lange afstanden. De gelpads garanderen extra rondcomfort rondom de zitbotjes. Het drukverlagende oppervlak voorkomt op een betrouwbare manier ongemak, gevoelloosheid en paresthesie.

Bij het dameszadel loopt de inkeping in het midden van het zadel wat verder door naar voren. Hierdoor wordt het kwetsbare genitale gebied zoveel mogelijk ontzien.

Over de ST Gel Serie
Zitoppervlak: Het zItoppervlak is gemaakt voor een iets gekanteld rechtop zittende positie - de typische houding van een toerfietser.
Padding Constructie: Orthopedisch comfortschuim met gelpads biedt een verbeterde ondersteuning en optimale drukverdeling.
Nylon Composiet Schaal: De meeste fabrikanten gebruiken, in tegenstelling tot Ergon, een polypropyleen schaal met lagere draagkracht.
Neus: De slank gesneden neus biedt veel beenruimte tijdens het fietsen en voorkomt wrijving.
Drukverdeling: Zorgt voor een optimale drukverdeling van zowel het zitvlak als het bekken en helpt zadelpijn te voorkomen.
Relief Channel: Het afgeronde oppervlakte helpt om meer bescherming te bieden voor gebieden met zachte weefsels.

Eigenschappen:
Grootte: S/M: 9-12 cm of M/L:12-16 cm (afstand tussen zitbotjes)
Zadeldek: Microfiber
• Padding: Orthopedisch comfortschuim met Gel Pads
• Zadelrails: Licht FeC Steel
• Schaal: Nylon Composiet
• Afmetingen: 271 x 174 mm (S/M), 271 x 184 mm (M/L)
• Geschikt voor: Dames

Het merk Ergon
Ergon komt uit Duitsland en is gevestigd in Koblenz. Als er één merk is dat zich bezighoudt met de Ergonomie van de fietser dan is het, de naam zegt het eigenlijk al, Ergon. Ze zijn met name bekend om hun onvulprezen barends/grips en de succesvolle fietsrugzakken. De laatste jaren zijn ze erg aan het uitbreiden. Er waren al wel zadels maar niet echt voor de vakantiefietser. Dat is nu getackeld.

Alle kenmerken op een rij

Alle kenmerken op een rij
Artikelnummer 703122
EAN / ISBN 4260477066824

Reviews

Schrijf uw eigen review

Plaats een reviewErgon: ST Gel Women
Laat anderen zien hoe mooi uw route/product is en plaats maximaal 4 foto’s.(Toegestane bestanden: .jpg en .png)
Foto’s graag in één keer tegelijkertijd uploaden
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!