Bar Ends GP1

Bar Ends GP1

Vanaf € 30,95

Productomschrijving

Video Product

Video Product

Productomschrijving

Ergon GP1 Handvatten

Uw handen bepalen het comfort
Heeft u wellicht wel eens last van uw handen tijdens uw lange tochten dan biedt ERGON ongelofelijk veel comfort. Speciaal ontwikkeld voor ambitieuze tourfietsers die niet alleen aan de grips, maar ook aan de bardends de hoogste eisen stellen qua ergonomie en comfort. Verkoop altijd per set !! Grootste truc is dat er eigenlijk geen hoek moet zitten tussen uw hand en de pols. Zit dit in 1 lijn, zoals met deze handvatten dan heeft u de beste doorbloeding en geen beknelling van de zenuwen. Dit effect wordt versterkt doordat het contactoppervlak tussen hand en handvat bij Ergon optimaal is. Hierdoor wordt de kans op tintelende of gevoelloze vingers en handen tot bijna nul teruggebracht. Ronde handvatten bieden een contactoppervlak van ongeveer 60%. De handvatten van de Ergon performance- en raceserie hebben op grond van hun anatomische vorm een contactoppervlak van 100%.

Over Ergon
Onjuiste ergonomie op de fiets kan ongemak veranderen in scherpe pijn en kan uw dag op de fiets verpesten. Ergonomie richt zich op de persoon, niet op de technologie. Bij Ergon staan fietsers in het centrum van de zoektocht naar de beste verbinding tussen rijder en fiets. Bike ergonomievereist kennis in verschillende disciplines: bij Ergon bestaat het ontwikkelingsteam dan ook uit specialisten op verschillende gebieden. Zo zijn er fietsdeskundigen, racers, sportwetenschappers, ergonomie-deskundigen, ingenieurs en industrieel ontwerpers.
Het doel is het ontwikkelen van producten die resulteren in de beste ergonomie voor fietsers, die de beste wetenschappelijke principes combineren met de uitvoerbaarheid. Internationale design awards en tal van overwinningen in de zwaarste race-omstandigheden in de wereld bevestigen de fietsprestaties van Ergon.

De GP1 performance - Zonder barends
Wilt u uw handen wisselen van positie? Kijk dan ook naar de andere handvatten van Ergon uit de GP serie. De overige handvatten hebben barends zodat u uw handen kunt verplaatsen.

Verkrijgbaar in 2 maten
Maat S is geschikt voor wat kleinere handen, maat L voor wat grotere handen. Kijk voor de maatbepaling bij de afbeeldingen hierboven.

Alles op een rij: GP1 PERFORMANCE
• De handvatten van de GP1 serie bieden een maximaal comfort en een optimale drukverdeling
• De aluminium klemring geeft u de mogelijkheid om uw handvatten zeer precies af te stellen en voorkomt dat ze kunnen verdraaien
• Geslacht: unisex
• Klem: koudgesmeed aluminium
• Gebruik: mountainbike, touring, stad
• Type: Voor fietsen zonder Rohloffnaaf (rechter en linker handvat zijn hier gewoon dezelfde lengte)
• Merk: Ergon

Waarom Ergon Grips:
• Ter voorkoming van 'dove' vingers, pijnlijke handen en onderarmen
• Oorzaken van deze problemen zijn vaak te hoge druk op de binnenzijde van de hand en een mogelijk verkeerde stand van de handen.
• Dankzij de ergonomische vorm zorgen Ergon handvatten voor 100% raakvlak in vergelijking met de ronde handvatten die een raakvlak van circa 60% bieden.
• Met Ergon handvatten is de druk op de handzenuwen geringer, waardoor het slapen van de handen vrijwel onmogelijk wordt
• De stand van de handen wordt gecorrigeerd, waardoor verdere problemen voorkomen worden
• Een overbelasting van de handzenuwen is nagenoeg uitgesloten

Steeds weer als best getest
Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Bij diverse testen uitgevoerd door bijvoorbeeld gerenommeerde Duitse fietsbladen als "Trekkingbike" en "Radfahren" komen ze als beste uit de test naar voren.

Klik hier voor meer info op de site van Ergon.

Alle kenmerken op een rij

Alle kenmerken op een rij
Artikelnummer 459138
EAN / ISBN 4260477060716

Reviews

Schrijf uw eigen review

Plaats een reviewBar Ends GP1
Laat anderen zien hoe mooi uw route/product is en plaats maximaal 4 foto’s.(Toegestane bestanden: .jpg en .png)
Foto’s graag in één keer tegelijkertijd uploaden
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!